HradecKrálovéDnes.cz
HradecKrálovéDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Yamato - the drummers of Japan 2016 - Hradec Králové

Kdy:
Úterý 08.11.2016 od 20:00 hod
Kde:
Kongresové centrum ALDIS, Hradec Králové
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

YAMATO - celosvětově proslulý bubenický ansámbl z japonského hlavního města bubenického řemesla Prefektury Nara se po dvou letech vrací zpět do České republiky.Se svou novou show BAKUON se postupně představí v Brně, Zlíně, Ostravě, Hradci Králové a Praze!
U nás velice oblíbená parta japonských bubeníků zde již po řadu let beznadějně vyprodává sály a opět se tak můžeme těšit na nezapomenutelný zážitek. Jejich strhující představení Heartbeat "Shin-on", "Matsuri - Fiesta", "Gamushara - The Beat Of Courage" či "Rojyoh -The Beat On The Road" byla naprosto jedinečným zážitkem, bubeníci si vždy svou propracovanou audio - vizuální kompozicí doslova podmaní publikum, což se jim u nás naposledy podařilo i před dvěma lety svou poslední show k oslavě 20-ti letům na světových pódiích - Raion - Howl of Lion.

Nová show Yamata - BAKUON je inspirována tlukotem srdce - mocným rytmem, který rezonuje hluboko v našich srdcích. "Jedná o jedinečný příběh všech živých bytostí, který rezonuje skrz generace. Hlavním tématem našeho nového programu je příběh silného a nepřetržitého rytmu - tlukotu srdce, který je ukryt v každém z nás od narození až po současnost. Všichni živí tvorové jakožto nositelé toho zvuku, jsou součástí tohoto příběhu".

Vstupné: předprodej 690,-Kč / 990,-Kč / 1.090,-Kč / 1.290,-Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



59,357881546021