HradecKrálovéDnes.cz
HradecKrálovéDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Příměstský in-line kemp 2019 - Hradec Králové

Kdy:
Pondělí 08.07.2019 od 08:00 hod až 30.08.2019
Kde:
ZŠ Štefánikova, Všesportovní stadion, Hradec Králové
Pořadatel:
Sdílet:

Dětský příměstský in-line kemp s angličtinou 2019 na ZŠ Štefánikova nebo na Všesportovním stadionu In-line kempy jsou oblíbené pětidenní příměstské tábory určené pro děti ve věku od 5 do 18 let. Jsou zaměřeny na výuku jízdy na kolečkových bruslích, bezpečnost pohybu jednotlivců i skupin, a jízdu přes in-line překážky.
In-line kempy probíhají po celé období letních prázdnin, každý týden je veden zábavnou a naučnou formou. Obohaceny jsou o pestrý a bohatý doprovodný program. Zúčastnění si mohou vyzkoušet různorodé činnosti jako např. facepainting, street hokej, kreslení, fotbal na bruslích a mnoho dalšího.
Součástí pětidenního kempu je také jednodenní výlet na koloběžkách. V případě zájmu lze přihlásit jednotlivce i sourozence jen na pár dní - řešíme individuálně. Kromě sportu je pro děti připravena rovněž výuka angličtiny, jež probíhá hravou formou pod vedením českého lektora.
Pro zvýšení zájmu o sport je program kempu obohacen o show freestyle bruslení, a také besedu s významným českým sportovcem z jiného sportovního odvětví, než jsou brusle. O zábavu dětí se navíc stará náš maskot lev Alex.
Vyvrcholením celého týdne je pak pro všechny zúčastněné rychlostně-obratnostní závod o věcné ceny, které jsou shodné pro všechny účastníky.
Kempy jsou určeny jak pro úplné začátečníky, tak i pro velmi pokročilé bruslaře.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



62,180042266846