HradecKrálovéDnes.cz
HradecKrálovéDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu

Sportovní zprávy z regionu | Hradec Králové, Královehradecký kraj

Nováček teď v divizi tápe: čtyři prohry za sebou! Zítra jede do Vysokého Mýta

Nováček teď v divizi tápe: čtyři prohry za sebou! Zítra jede do Vysokého Mýta

19. 4. 2024 | Výsledkově nepovedené období zažívají fotbalisté Slavie Hradec Králové v divizi C. Po těsných porážkách s předními týmy soutěže (ve Velkých Hamrech 2:3 a doma s Benátkami nad Jizerou 1:2) přišel nečekaný debakl 0:6 v Turnově a naposledy Sešívaní doma prohráli s Benešovem 2:3 gólem v závěru utkání. V tabulce nováčkovi patří osmé místo.

Program MS v hokeji 2024: Kdy půjdou do boje Češi a kompletní rozpis turnaje

Program MS v hokeji 2024: Kdy půjdou do boje Češi a kompletní rozpis turnaje

19. 4. 2024 | Hokejová horečka stoupá. Češi se třesou na květnové mistrovství světa v Praze a Ostravě. Světový šampionát se vrací do srdce Evropy po devíti letech a fanoušci národního týmu věří v medaili. Jaký je program MS v Česku a kdy hrají Češi? Deník přináší kompletní rozpis zápasů turnaje.

SPORTOVNÍ VÍKEND: Basketbalistky doma o bronz. Koná se také turistický závod

SPORTOVNÍ VÍKEND: Basketbalistky doma o bronz. Koná se také turistický závod

18. 4. 2024 | /POZVÁNKY/ O třetím dubnovém víkendu se bude v královéhradeckém okrese konat velké množství sportovních událostí, kterým tradičně vévodí fotbal. Na své si ale přijdou i milovníci basketbalu, volejbalu, šachů, turistiky, florbalu, karate či pozemního hokeje.

Hrdý Mandát po druhém zápase: Po vyrovnání jsme zůstali stále pozitivní

Hrdý Mandát po druhém zápase: Po vyrovnání jsme zůstali stále pozitivní

18. 4. 2024 | To byly zas nervy… Říkali si někteří pardubičtí fanoušci po vítězství 6:3 nad Třincem ve druhém finálovém zápase play off Tipsport extraligy. Výsledek tomu sice nenapovídá, ale kdo viděl, tak ví. Dynamo sice v posledním dějství základní hrací doby mělo dvoubrankový náskok, ale ten se během chvíle vytratil jak mlha nad rybníkem. A začínalo se tak opět od nuly. Posádka čtvrté pardubické letky ale úkazala, že letošní play off patří právě jim. Jan Mandát připravil dvě branky pro Tomáše Vondráčka, kt ...

Další senzace v Železnici. Solnice musela otáčet, Polici zachránil až gól Camary

Další senzace v Železnici. Solnice musela otáčet, Polici zachránil až gól Camary

18. 4. 2024 | /FOTO/ Středeční odpoledne patřilo na čtyřech stadionech v regionu čtvrtfinálovým duelům Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje. A diváci se při utkáních rozhodně nenudili. V Dobrušce rozhodla jediná branka, v Kostelci nad Orlicí byl k vidění velkolepý obrat, v Železnici se našel dvougólový střelec a v Jičíně bylo rozhodnuto po půlhodině hry.

Hamara zůstává. Trenérský štáb Mountfieldu HK pokračuje ve stejném složení

Hamara zůstává. Trenérský štáb Mountfieldu HK pokračuje ve stejném složení

18. 4. 2024 | Byl to asi jediný otazník v realizačním týmu pro nadcházející sezonu. Trenérské trio v Hradci Králové však nakonec zůstává ve stejném složení. Tomáš Hamara, který měl nabídky na pozici hlavního trenéra na Slovensku, zůstává kolegou Tomáše Martince a Petera Frühaufa. Dále na východě Čech pokračuje i kondiční trenér Michal Tvrdík, který stejně jako Hamara podepsal smlouvu na dva roky.

Glos o dvougólové otočce: Myšlenky na hattrick byly, ale důležitější jsou 3 body

Glos o dvougólové otočce: Myšlenky na hattrick byly, ale důležitější jsou 3 body

18. 4. 2024 | /ROZHOVOR/ Fotbalisté rezervy Nového Bydžova dokázali o víkendu zvítězit v okresním derby B mužstev na trávníku Slavie Hradec Králové 2:1 a v tabulce I. A třídy jsou šestí, když se bodově dotáhli na svého soupeře. Rychlý obrat RMSK Cidlina zařídil dvěma góly vytáhlý 19letý forvard MARTIN GLOS, jenž v této sezoně už také několikrát nakoukl do divizního A mužstva.

Velká škoda. Lvice v Brně dlouho vedly, nezvládly až závěr. První bod má KP

Velká škoda. Lvice v Brně dlouho vedly, nezvládly až závěr. První bod má KP

17. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Basketbalistky Hradce Králové měly nakročeno k zisku prvního bodu v sérii play off Chance ŽBL o bronzové medaile. Přestože na palubovce brněnského KP byly téměř celý zápas ve vedení, nakonec padly o šest bodů. Druhý zápas série hrané na tři vítězství se uskuteční v pátek od 17 hodin na východě Čech.

Konkurenti nezaváhali. Náchod v cílové rovince směr liga nebude smět zakopnout

Konkurenti nezaváhali. Náchod v cílové rovince směr liga nebude smět zakopnout

17. 4. 2024 | Dramatický finiš slibuje závěr sezony ve druhé lize házenkářů, kde o titul a tím i postup do I. ligy bojují stále tři celky. V nejlepší výchozí pozici jsou hráči Náchoda, hned za nimi pak severočeské celky Lovosice B a Liberec.

Chlumec nezvládl dvě derby a už tři zápasy nebodoval. Dočká se proti Mostu?

Chlumec nezvládl dvě derby a už tři zápasy nebodoval. Dočká se proti Mostu?

17. 4. 2024 | /VIDEO S KRÁSNÝM GÓLEM/ Jedenáct branek inkasovali v posledních třech duelech ČFL fotbalisté Chlumce nad Cidlinou. Po porážce v Ústí nad Labem 2:4 nebodovali i ve dvou východočeských derby. Nejprve doma nestačili na pardubické béčko (1:2) a o uplynulém víkendu dokonce schytaly debakl (1:5) na trávníku Živanic. Svěřenci kouče Tomáše Hrabíka se tak v tabulce skupiny B propadli ze šesté na osmou příčku. ...

Zdroj: https://hradecky.denik.cz | Další zprávy »
14:13:32 | 19.04.2024

Česko-kanadská spolupráce. Středoškoláci z Kanady v Hradci

18. 4. 2024 | Akademie ČH: V Hradci zavál kanadský vítr. Pod Bílou věž totiž během uplynulého víkendu zavítal zámořský tým ze země javorového listu. Konkrétně se jednalo o výběr hráčů ze střední školy z města St. John. Kanadští mladíci vesměs ročníku 2007 si zahráli čtyři duely na východě Čech, prohlédli si extraligové zázemí ČPP Arény. Ale hlavně: Užili si spoustu zážitků.

Trenérský trojlístek pojištěn: Tomáš Hamara s novou smlouvou

17. 4. 2024 | Tiskové zprávy: V uplynulém ročníku se hlavní trenér Tomáš Martinec mohl spolehnout na práci svých asistentů – Petera Frühaufa a Tomáše Hamary. První jmenovaný disponuje kontraktem ještě pro následující sezonu, nyní je jasné, že ve stávajícím složení bude trenérský triumvirát pokračovat i v ročníku 2024/25. Tomáš Hamara totiž podepsal novou dvouletou smlouvu, stejně jako kondiční trenér Michal Tvrdík. ...

Lvi v národních týmech! Představí se na světovém šampionátu?

16. 4. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Květnový světový šampionát v Praze a Ostravě se neúprosně blíží a hned trojice hradeckých hráčů aktuálně bojuje v přípravných zápasech o účast na turnaji. Za Slovensko se pokusí prosadit šikovný centr Alex Tamáši, v národním týmu se potká s již ex-hradeckým Oliverem Okuliarem. Z hráčů byl dále nominován také Ralfs Freibergs za Lotyšsko a o místo ve francouzské reprezentaci se popere Jordann Perret. ...

Pátá třída na závěr sezony opanovala turnaj v Plzni

15. 4. 2024 | Žáci: Sladká tečka. Hokejisté páté třídy si v ročníku 2023/24 došli pro prvenství v krajské soutěži mladších žáků i v CCM Malé lize U11. A tak počátkem dubna cestovali na turnaj do Plzně. Ze západu Čech odvezli domů tři výhry a rovněž první příčku, která byla krásnou tečkou za už tak úspěšnou sezonou svěřenců Denise Martince.

První posilou Hradce se stává americký forvard Ryan Dmowski

13. 4. 2024 | Tiskové zprávy: Přestupový kolotoč se naplno rozjede až po 1. květnu, kdy se oficiální otevírá transferové okno, nicméně už druhým rokem mají kluby možnost představit své nové akvizice o něco dříve. A toho Mountfield HK využívá a oznamuje svou první posilu pro novou sezonu. Tou se stává sedmadvacetiletý americký útočník Ryan Dmowski, který nastřílel přes třicet gólů v dresu Popradu.

Z Hradce do NHL! Oliver Okuliar podepsal smlouvu s Panthers

12. 4. 2024 | Tiskové zprávy: Hned 117 extraligových zápasů, 40 gólů a 48 nahrávek. To všechno stihl během dvou ročníků pod Bílou věží slovenský útočník Oliver Okuliar. Nyní se třiadvacetiletý hokejista s východními Čechy loučí. Podepsal totiž smlouvu v nejlepší hokejové lize světa – v NHL. Od nové sezony bude bojovat v organizaci amerického týmu Florida Panthers.

Unikátní grafiky z play off? Aukce výjimečných obrazů dnes vrcholí

11. 4. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Mountfield HK vstoupil do vrcholu sezony 2023/24 s jasným cílem – svou energií uštvat protivníka a ulovit co nejvíc zápasů. Tomuto plánu odpovídaly také vizuály, kterými se před každým utkáním prezentoval na sociálních sítích. Ústředním motivem se stal lev jakožto symbol klubu i města Hradce Králové. Vše je o detailech. A tento projekt nebyl výjimkou. Pozorní fanoušci si mohli všimnout stejných výrazů hráčů i lvů, cedulky na závodišti, polevy v klubových barvách soupeře, ...

Loučení řízného obránce. Slza ukápla, přiznává Bohumil Jank

10. 4. 2024 | Rozhovory: Sedm let strávil Bohumil Jank pod Bílou věží. Na ledě urputně bránil, nevypustil jediný souboj a srdnatě bojoval za hradecký klub. Dařilo se mu také v soukromém životě, se svojí ženou založil v Hradci Králové rodinu. Teď už ale stálici v hradecké defenzivě čeká další životní kapitola, když se podruhé v kariéře rozhodl opustit hradeckou metropoli. „V Hradci jsem strávil půlku kariéry, bylo to při loučení hodně emotivní,“ popisuje svůj konec důrazný obránce. ...

Čtyři nové podpisy! Jaká je aktuální situace v kádru A-týmu?

9. 4. 2024 | Tiskové zprávy: Mountfield HK zakončil ročník 2023/24 na osmé příčce, už nyní je v plném proudu příprava na novou sezonu. V té bude moci východočeský celek počítat i s čtveřicí útočníků: Na nových smlouvách se v Hradci Králové dohodli Matěj Chalupa a odchovanci Petr Moravec, Radovan Pavlík a Martin Štohanzl. Na východě Čech však nebude pokračovat hned dvanáct hokejistů.

Ročník 2023/24 zhodnotil v podcastu Tomáš Martinec

8. 4. 2024 | Fanoušci: Hradečtí hokejisté obsadili v konečném zúčtování Tipsport extraligy ročníku 2023/24 osmou příčku, v play off vypadli ve čtvrtfinále. Posezonního hodnocení se ujal ten nejpovolanější – hlavní trenér Tomáš Martinec. Lodivod Mountfieldu se rozpovídal o play off nebo své trenérské cestě. Poslechněte si povídání s moderátory Janou Kudyvejsovou a Tomášem Borovcem.

Zdroj: hchk.cz | Další zprávy »
14:13:34 | 19.04.2024





Pátek 19.4.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes