HradecKrálovéDnes.cz
HradecKrálovéDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu

Sportovní zprávy z regionu | Hradec Králové, Královehradecký kraj

Cesta na Region's Cup: Semifinálové drama rozhodla na Strahově penaltová loterie

Cesta na Region's Cup: Semifinálové drama rozhodla na Strahově penaltová loterie

25. 4. 2024 | Výběr Královéhradeckého KFS je ve finále Národního poháru krajských výběrů. V bitvě o kvalifikační turnaj Region's Cupu Východočeši narazí na lepšího z dvojice Zlínský KFS a KFS Vysočina.

FOTO: Důležitý souboj tabulkových sousedů pro Votroky. Rozhodl střídající hráč

FOTO: Důležitý souboj tabulkových sousedů pro Votroky. Rozhodl střídající hráč

25. 4. 2024 | /GALERIE/ Zdá se, že fotbalistům rezervy FC Hradec Králové se zase blýská na lepší časy. Po cenném vítězství na půdě jabloneckého béčka totiž doma zdolali Mladou Boleslav B a v tabulce si polepšili na dvanáctou pozici.

Lídr ze Vsetína padl. Doškář potvrdil střeleckou formu z extraligového play out

Lídr ze Vsetína padl. Doškář potvrdil střeleckou formu z extraligového play out

25. 4. 2024 | Daniel Doškář s Matějem Ženatým svými góly v této sezoně táhnou extraligový Jičín a výrazně dokázali přispět také rezervnímu týmu v I. lize, kde pomohli k cennému vítězství nad vedoucím celkem soutěže Vsetínem.

Podruhé na Hané, podruhé s výpraskem. Dvoráci letos z venkovních hal body nevozí

Podruhé na Hané, podruhé s výpraskem. Dvoráci letos z venkovních hal body nevozí

25. 4. 2024 | Na podzim házenkáři Dvora Králové nad Labem sehráli s Litovlí skvělý duel a o výsledku 35:37 se rozhodovalo v závěrečných vteřinách duelu. Odveta už žádné podobné drama nepřinesla, naopak přinesla vyrovnání nejvyššího rozdílu ve skóre z pohledu Východočechů. O devatenáct branek padli Dvoráci naposledy ve Velké Bystřici.

Po třech prohrách Chlumec remizoval. Proti Mostu hrál půl hodiny v oslabení

Po třech prohrách Chlumec remizoval. Proti Mostu hrál půl hodiny v oslabení

24. 4. 2024 | Hráči Chlumce nad Cidlinou ve třiadvacátém kole béčkové skupiny České fotbalové ligy remizovali na domácím stadionu se čtvrtým týmem tabulky FK Baník Most-Souš 0:0. Díky získanému bodu v tabulce poskočili o jedno místo a aktuálně jsou sedmí.

Generálka na EURO v Hradci: Startuje předprodej lístků na Severní Makedonii

Generálka na EURO v Hradci: Startuje předprodej lístků na Severní Makedonii

24. 4. 2024 | Dnes ve 14 hodin byl spuštěn předprodej vstupenek na poslední přípravné utkání české fotbalové reprezentace před mistrovstvím Evropy 2024. Svěřenci kouče Ivana Haška v něm vyzvou v pondělí 10. června v Hradci Králové celek Severní Makedonie.

Další posila je z Plzně. Hradce představil útočníka se zkušenostmi ze zámoří

Další posila je z Plzně. Hradce představil útočníka se zkušenostmi ze zámoří

24. 4. 2024 | Hokejový Mountfield HK oznámil první českou posilu pro nadcházející extraligový ročník. Z Plzně přichází do města pod Bílou věží vysoký útočník Jakub Pour. Ten si k pětadvacátým narozeninám, které slaví dnes, nadělil novou výzvu v podobě změny působiště.

Extraligové kostky jsou vrženy. Mistrem kraje je Zippo, MČR bude bez seveřanů

Extraligové kostky jsou vrženy. Mistrem kraje je Zippo, MČR bude bez seveřanů

24. 4. 2024 | Nižší regionální šipkařské soutěže o víkendu pauzírovaly, sehráno bylo pouze několik dohrávek. Řádným kolem pokračovala pouze finálová fáze Extraligy skupina o titul, kde se hrálo předposlední kolo. A právě to rozhodlo o pořadí na prvních třech příčkách, které si přivlastnily týmy z jižní oblasti kraje.

Fanoušci nesouhlasí s trestem pro Zadinu a skládají se mu na pokutu

Fanoušci nesouhlasí s trestem pro Zadinu a skládají se mu na pokutu

24. 4. 2024 | Jedna rodina. Průšvih jednoho je průšvih i druhého. Tak to v rodině běžně chodí. Fanoušci Dynama ukázali, že opravdu jsou jedna velká rodina. Poté, co si pardubický trenér Marek Zadina vyslechl peněžitý trest za svá slova po čtvrtém zápase proti Třinci, se fanoušci rozhodli, že na svého trenéra vyberou peníze ve speciální sbírce.

Trápení ukončila až osmigólová sprcha. Zazářili při ní kanonýři Freiberk a Cvejn

Trápení ukončila až osmigólová sprcha. Zazářili při ní kanonýři Freiberk a Cvejn

24. 4. 2024 | Pouhé dva zápasy zbývají házenkářům Náchoda odehrát v letošním ročníku druhé ligy. Pokud oba vyhrají, zajistí si místenku v příští sezoně ligy první. Pro Východočechy by to znamenalo bleskový návrat poté, co soutěž loni na jaře opustili.

Zdroj: https://hradecky.denik.cz | Další zprávy »
02:13:13 | 26.04.2024

ČPP Aréna hostila trenérský seminář Českého hokeje

25. 4. 2024 | Akademie ČH: Pod taktovkou lektorky pedagogiky a psychologie Evy Hrubé hostila hradecká ČPP Aréna speciální trenérský seminář, jehož se zúčastnilo hned třiadvacet trenérů z Královéhradeckého kraje.

Akvizice pro útok Mountfieldu HK! Přichází vytáhlý Jakub Pour

24. 4. 2024 | Tiskové zprávy: Hradecký klub oznamuje po dvou příchodech Ryana Dmowskiho a Dávida Mudráka ze Slovenska dalšího nového člena kádru A-týmu. Tím se stává vysoký hokejista Jakub Pour, jenž na východ Čech míří ze západočeské Plzně. Forvard se zkušenostmi ze zámoří se tak stává v den svých 25. narozenin čerstvým přírůstkem kabiny Lvů, pod Bílou věží podepsal smlouvu na dva ročníky.

Dávid Mudrák: Doufám, že Hradec pro mě bude nejlepší volba

23. 4. 2024 | Rozhovory: Druhou oznámenou posilou hradeckého klubu se stal obránce Dávid Mudrák. Třiadvacetiletý obránce přišel ze Zvolena a Východočeši si od něj slibují nejen důraz ve hře. Povedené dvě sezony na středním Slovensku mu vynesly i pravidelné pozvánky do reprezentace. Mladý bek navíc bojoval o nominaci do národního týmu na květnový šampionát, ale přišlo zranění a vynucený konec sezony. Nejen o tom tak hovoří v úvodním rozhovoru v novém angažmá. ...

Zažijte ten nejlepší hokej – Vstupenky na finále MS k dispozici

22. 4. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 v Praze a Ostravě. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy fanoušci, u toho přeci nesmíte chybět.

Slovenský reprezentační obránce Dávid Mudrák míří do Hradce

20. 4. 2024 | Tiskové zprávy: Po oznámení příchodu útočníka Ryana Dmowskiho představuje Mountfield druhou akvizici. A opět se jedná o podpis hráče ze slovenské Tipos extraligy. Novou součástí defenzivy Lvů se stává obětavý obránce Dávid Mudrák. Třiadvacetiletý reprezentant v tomto týdnu vypadl kvůli zranění ruky z boje o nominaci na světový šampionát v Česku.

Nová posila Ryan Dmowski: Přesně v takovém týmu chci být

19. 4. 2024 | Rozhovory: Hradečtí fanoušci nemuseli po prvních odchodech příliš dlouho smutnit, Lvi brzy oznámili svou první letní posilu – produktivního Ryana Dmowskiho. Americký forvard zažil skvělou sezonu v Popradu a mnohými byl považován za MVP celé slovenské ligy. Jak se upekl přestup na východ Čech? Jaké zkušenosti má s hvězdami Rangers Adamem Foxem a Kaapem Kakkem? Odpovědi na tyto, ale mnohé další otázky najdete v rozsáhlém rozhovoru. ...

Česko-kanadská spolupráce. Středoškoláci z Kanady v Hradci

18. 4. 2024 | Akademie ČH: V Hradci zavál kanadský vítr. Pod Bílou věž totiž během uplynulého víkendu zavítal zámořský tým ze země javorového listu. Konkrétně se jednalo o výběr hráčů ze střední školy z města St. John. Kanadští mladíci vesměs ročníku 2007 si zahráli čtyři duely na východě Čech, prohlédli si extraligové zázemí ČPP Arény. Ale hlavně: Užili si spoustu zážitků.

Trenérský trojlístek pojištěn: Tomáš Hamara s novou smlouvou

17. 4. 2024 | Tiskové zprávy: V uplynulém ročníku se hlavní trenér Tomáš Martinec mohl spolehnout na práci svých asistentů – Petera Frühaufa a Tomáše Hamary. První jmenovaný disponuje kontraktem ještě pro následující sezonu, nyní je jasné, že ve stávajícím složení bude trenérský triumvirát pokračovat i v ročníku 2024/25. Tomáš Hamara totiž podepsal novou dvouletou smlouvu, stejně jako kondiční trenér Michal Tvrdík. ...

Lvi v národních týmech! Představí se na světovém šampionátu?

16. 4. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Květnový světový šampionát v Praze a Ostravě se neúprosně blíží a hned trojice hradeckých hráčů aktuálně bojuje v přípravných zápasech o účast na turnaji. Za Slovensko se pokusí prosadit šikovný centr Alex Tamáši, v národním týmu se potká s již ex-hradeckým Oliverem Okuliarem. Z hráčů byl dále nominován také Ralfs Freibergs za Lotyšsko a o místo ve francouzské reprezentaci se popere Jordann Perret. ...

Pátá třída na závěr sezony opanovala turnaj v Plzni

15. 4. 2024 | Žáci: Sladká tečka. Hokejisté páté třídy si v ročníku 2023/24 došli pro prvenství v krajské soutěži mladších žáků i v CCM Malé lize U11. A tak počátkem dubna cestovali na turnaj do Plzně. Ze západu Čech odvezli domů tři výhry a rovněž první příčku, která byla krásnou tečkou za už tak úspěšnou sezonou svěřenců Denise Martince.

Zdroj: hchk.cz | Další zprávy »
02:13:15 | 26.04.2024





Pátek 26.4.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes