HradecKrálovéDnes.cz
HradecKrálovéDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Hradecký deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Hradecký deník - sport Zdroj: Hradecký deník - sport |

SPORTOVNÍ VÍKEND: Fotbalový šlágr na Malšáku či karatistická Grand Prix Hradce

26. 4. 2024 | /POZVÁNKY/ Slunečné počasí o posledním dubnovém víkendu znovu vybízí sportovní příznivce k návštěvě různých akcí. V královéhradeckém okrese bude hrát prim tradičně fotbal, ale na své si přijdou i fanoušci basketbalu, florbalu, karate, pozemního hokeje či šachů.

Zadražil vlétl do ligy, teď se chce vykoupit proti Slavii. Co řešil se Staňkem?

26. 4. 2024 | /ROZHOVOR/ Bez nadsázky je kometou letošní sezony FORTUNA:LIGY. Gólman Adam Zadražil se přitom do branky Hradce Králové dostal v lize poprvé až na startu jara. Jenže od té doby podává fantastické výkony. V deseti duelech vychytal už šest nul, Votroci se vydrápali do střední skupiny a mají před posledním kolem základní části klid. Ale i v něm na ně čeká velká výzva – pražská Slavia. „Bude to asi fičák, ale určitě jim to nenecháme zadarmo,“ slibuje mladý brankář. ...

KAM NA FOTBAL: Třaskavé derby v Bělohradě, šlágr jara v Černilově

26. 4. 2024 | /VÍKENDOVÁ NABÍDKA/ Počasí se na konci dubna konečně umoudří a příznivci si budou moci užít slunečních paprsků na fotbale. V Královéhradeckém kraji bude z čeho vybírat. Votroci přivítají v posledním kole základní části atraktivního soka, přijede pražská Slavia. Zajímavé duely však nabízejí i všechny amatérské soutěže od ČFL po okresy.

Hattrick za pár minut. Štěstí mi přinesly nové kopačky, říká předměřický Hošek

26. 4. 2024 | /ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ Pouhých třináct minut mu stačilo na třígólový zápis. Předměřický fotbalista Ladislav Hošek prakticky rozhodl utkání svého týmu na trávníku Meziměstí. Šestadvacetiletý hráč docílil hattricku již ve 25. minutě, když upravoval skóre na 0:4. Mužstvo z Hradecka nakonec zápas béčkové skupiny I. B třídy ovládlo jasně 8:2, což se rozhodně nečekalo, neboť domácí Lokomotiva před výkopem v tabulce ztrácela na Předměřice pouhé dva body. ...

Hradec jako kat Slavie. Dvakrát už ji přibrzdil, teď může její šance rozmetat

26. 4. 2024 | Pokud by se pražské Slavie, jednoho z gigantů české nejvyšší fotbalové ligy, někdo zeptal na nejméně oblíbeného soupeře, dost pravděpodobně by odpověď zněla Hradec Králové. Votroci dokázali Sešívaným v posledních dvou sezonách nepříjemně zatopit. Obrali je o důležité body a šance na titul se rozplynula.

Cesta na Region's Cup: Semifinálové drama rozhodla na Strahově penaltová loterie

25. 4. 2024 | Výběr Královéhradeckého KFS je ve finále Národního poháru krajských výběrů. V bitvě o kvalifikační turnaj Region's Cupu Východočeši narazí na lepšího z dvojice Zlínský KFS a KFS Vysočina.

FOTO: Důležitý souboj tabulkových sousedů pro Votroky. Rozhodl střídající hráč

25. 4. 2024 | /GALERIE/ Zdá se, že fotbalistům rezervy FC Hradec Králové se zase blýská na lepší časy. Po cenném vítězství na půdě jabloneckého béčka totiž doma zdolali Mladou Boleslav B a v tabulce si polepšili na dvanáctou pozici.

Lídr ze Vsetína padl. Doškář potvrdil střeleckou formu z extraligového play out

25. 4. 2024 | Daniel Doškář s Matějem Ženatým svými góly v této sezoně táhnou extraligový Jičín a výrazně dokázali přispět také rezervnímu týmu v I. lize, kde pomohli k cennému vítězství nad vedoucím celkem soutěže Vsetínem.

Podruhé na Hané, podruhé s výpraskem. Dvoráci letos z venkovních hal body nevozí

25. 4. 2024 | Na podzim házenkáři Dvora Králové nad Labem sehráli s Litovlí skvělý duel a o výsledku 35:37 se rozhodovalo v závěrečných vteřinách duelu. Odveta už žádné podobné drama nepřinesla, naopak přinesla vyrovnání nejvyššího rozdílu ve skóre z pohledu Východočechů. O devatenáct branek padli Dvoráci naposledy ve Velké Bystřici.

Po třech prohrách Chlumec remizoval. Proti Mostu hrál půl hodiny v oslabení

24. 4. 2024 | Hráči Chlumce nad Cidlinou ve třiadvacátém kole béčkové skupiny České fotbalové ligy remizovali na domácím stadionu se čtvrtým týmem tabulky FK Baník Most-Souš 0:0. Díky získanému bodu v tabulce poskočili o jedno místo a aktuálně jsou sedmí.

Generálka na EURO v Hradci: Startuje předprodej lístků na Severní Makedonii

24. 4. 2024 | Dnes ve 14 hodin byl spuštěn předprodej vstupenek na poslední přípravné utkání české fotbalové reprezentace před mistrovstvím Evropy 2024. Svěřenci kouče Ivana Haška v něm vyzvou v pondělí 10. června v Hradci Králové celek Severní Makedonie.

Další posila je z Plzně. Hradce představil útočníka se zkušenostmi ze zámoří

24. 4. 2024 | Hokejový Mountfield HK oznámil první českou posilu pro nadcházející extraligový ročník. Z Plzně přichází do města pod Bílou věží vysoký útočník Jakub Pour. Ten si k pětadvacátým narozeninám, které slaví dnes, nadělil novou výzvu v podobě změny působiště.

Extraligové kostky jsou vrženy. Mistrem kraje je Zippo, MČR bude bez seveřanů

24. 4. 2024 | Nižší regionální šipkařské soutěže o víkendu pauzírovaly, sehráno bylo pouze několik dohrávek. Řádným kolem pokračovala pouze finálová fáze Extraligy skupina o titul, kde se hrálo předposlední kolo. A právě to rozhodlo o pořadí na prvních třech příčkách, které si přivlastnily týmy z jižní oblasti kraje.

Fanoušci nesouhlasí s trestem pro Zadinu a skládají se mu na pokutu

24. 4. 2024 | Jedna rodina. Průšvih jednoho je průšvih i druhého. Tak to v rodině běžně chodí. Fanoušci Dynama ukázali, že opravdu jsou jedna velká rodina. Poté, co si pardubický trenér Marek Zadina vyslechl peněžitý trest za svá slova po čtvrtém zápase proti Třinci, se fanoušci rozhodli, že na svého trenéra vyberou peníze ve speciální sbírce.

Trápení ukončila až osmigólová sprcha. Zazářili při ní kanonýři Freiberk a Cvejn

24. 4. 2024 | Pouhé dva zápasy zbývají házenkářům Náchoda odehrát v letošním ročníku druhé ligy. Pokud oba vyhrají, zajistí si místenku v příští sezoně ligy první. Pro Východočechy by to znamenalo bleskový návrat poté, co soutěž loni na jaře opustili.

Fotbalové Meziměstí: funkcionářští srdcaři, kvalitní trenéři i nová tribuna

23. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ V prvním kvartálu letošního roku běžela na webových stránkách Deníku v celém kraji anketa o nejoblíbenější fotbalový klub za rok 2023. Nejvíce se v ní dařilo oddílu TJ Lokomotiva Meziměstí, který nejprve ovládl okresní kolo na Náchodsku a následně opanoval i velké finále v rámci celého Královéhradeckého kraje, v němž dokonce získal neuvěřitelných více jak sto tisíc hlasů! Jak vítězný klub funguje? ...

Šipkařský Master v Jaroměři. Drtil a Košťálová berou zlato v singlu

23. 4. 2024 | Přesně po roce se turnaje krajského významu vrátily do Jaroměře. Sál Důstojnické besedy pohostil třetí letošní Královéhradecký Master, jehož součástí byly tradičně individuální turnaje dospělých i mládeže, které tentokrát doplnilo páteční krajské finále Ligového poháru družstev kategorie C+.

Čisté konto a gól jako dárek. Brankář Frynta oslavil padesátiny ve velkém stylu

23. 4. 2024 | Taková oslava padesátin se jen tak nevidí. Gólman Českého Meziříčí David Frynta si dal ke kulatým narozeninám krásný dárek. V I. B třídě na Královéhradecku vychytal čisté konto, navíc pro něj spoluhráči vybojovali penaltu, kterou s přehledem proměnil. Konečný výsledek? Výhra 9:0 nad Zdelovem a pořádná oslava. „Pařilo se do brzkých ranních hodin. Myslím, že jsme si to s týmem užili,“ přiznal zkušený brankář. ...

OKRESNÍ FOTBAL: Olympia uniká. Slavia nasázela třináct gólů. Šok ve Smiřicích

22. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Mistrovské soutěže mužů Okresního fotbalového svazu Hradec Králové ročníku 2023/2024 pokračovaly o uplynulém víkendu dalším kolem. Sekretář OFS Lubomír Douděra se svým fotoaparátem tentokrát zavítal na šlágr okresního přeboru Nechanice versus Roudnice B.

FOTO: Slavík dvakrát pálil, Trutnov otáčel. Odměna pro Horčičku? Pusa na tvář

22. 4. 2024 | Fortuna Divize C nabídla již 23. kolo a v jeho rámci fotbalisté Trutnova hostili nepříjemného soupeře z Kosmonos, proti němuž v divizní historii prohráli všechna čtyři dosavadní utkání. Tentokrát však na tým z Mladoboleslavska prvně našli recept.

Zdroj: Hradecký deník - sport - https://hradecky.denik.cz
22:14:05 | 26.04.2024



Zpravodajství HradecKrálovéDnes.cz

Investice firem v Královéhradeckém kraji výrazně ovlivnila inflace, vysoké ceny energií i narušené dodavatelské řetězce

Kulatý stůl na téma Moderní investiční projekty v Královéhradeckém kraji uspořádalo Sdružení pro zahraniční investice - AFI ve spolupráci s Královéhradeckým krajem a agenturou CzechInvest. Hejtman kraje Martin Červíček společně s vedením AFI i ...

Policisté rozkryli česko-ukrajinský gang falešných bankéřů, lidi obrali o desítky miliónů korun

Královéhradecký kraj - Policisté z Krajského ředitelství Královéhradeckého kraje rozkryli organizovanou skupinu, která má na svědomí spáchání stovky p ...

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků ...

Královéhradecký kraj už zná nominované výrobky na Regionální potravinu roku 2024

Spotřebitelé v Královéhradeckém kraji již znají nominované produkty na prestižní ocenění značkou Regionální potravina. Letos se v tomto regionu do sou ...

ČEZ: Přijďte s námi oslavit Den země na Hučák! Budeme se na vás těšit v neděli 21. dubna

Přijďte k nám na Hučák oslavit Den Země. Pro děti bude připravena naučná stezka zaměřená na ochranu přírody, recyklaci a šetření energií. Děti i dospě ...



Pátek 26.4.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes