HradecKrálovéDnes.cz
HradecKrálovéDnes.cz » Zpravodajství » Zprávy

BILLA v Hradci Králové otevřela již druhou prodejnu plnou kvalitních a čerstvých potravin

18.11.2016
Široký výběr produktů, regionální speciality, moderní prodejní plocha vybavená energeticky úspornými chladícími a mrazícími systémy. Nový supermarket BILLA v Hradci Králové v Auparku se zařadil mezi nejmodernější obchody BILLA v České republice.
Ilustrační snímek | Foto: billa.cz
V pátek 11. 11. se otevřel již druhý moderní supermarket BILLA v Hradci Králové, který se nachází v přízemí obchodního centra Aupark, Puškinova 1215/11. Obyvatele krajského města se mohou těšit z ca 900 m2 prodejní plochy, na níž zákazníci naleznou vše, po čem touží srdce skutečných gurmánů. Další z moderních prodejen BILLA v České republice nabízí širokou nabídku ovoce a zeleniny, mnoho druhů čerstvého zboží, hotových chlazených pokrmů a velký výběr lahůdek. Nechybí rozmanitá nabídka voňavého a křupavého pečiva. Obchody BILLA nabízejí široký výběr zboží včetně velkého portfolia vlastních značek: značku BILLA pro vysoce kvalitní produkty za příznivou cenu, Naše bio představující řadu výrobků v bio kvalitě, čerstvé maso ryze českého původu pod značkou Vocílka, Českou farmu pro tradiční české ovoce a zeleninu, BILLA Premium pro špičkové potraviny nebo značku Clever pro radost z šetření.

Nový obchod BILLA je otevřen pondělí až sobota od 7:00 do 21:00 a v neděli od 8:00 do 21:00. Zákazníci prodejny mohou pohodlně zaparkovat na některém z 1100 parkovacích stání přináležejících k obchodnímu centru.

Podpora českých dodavatelů
BILLA nabízí rozmanitou paletu českých výrobků, které dosahují ca 75 % sortimentu. Společnost BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých producentů, včetně malých lokálních prvovýrobců. A tak i v této prodejně naleznou zákazníci širokou nabídku domácích a regionálních produktů za příjemné ceny.

Jaroslaw Szczypka doplňuje: "Jsem hrdý na to, že BILLA podporuje regionální výrobu. Jsme si vědomi jejího nesporného významu - nejen že podporuje prosperitu kraje, ale vytváří také nová pracovní místa pro obyvatele této země."

30 nově vytvořených pracovních míst pro region
"Nový supermarket BILLA nepřichází pouze s bohatou nabídkou produktů, ale zároveň díky němu můžeme vytvořit 30 pracovních míst," vysvětluje generální ředitel BILLA Jaroslaw Szczypka a doplňuje: "Jsem si jist, že náš tým brzy přesvědčí místní obyvatele o skvělé nabídce kvalitních produktů za příznivé ceny."

Úspora energií pro lepší životní prostředí
BILLA se zaměřuje na ochranu životního prostředí a ovzduší. BILLA je součástí skupiny REWE International AG se sídlem ve Vídni - Neudorfu. Mateřská společnost se zavázala být nápomocna při plnění cílů v oblasti ochrany prostředí definované EU, k nimž se Rakousko připojilo. Také v České republice se BILLA soustředí na úsporu energií, redukci emisí a recyklaci odpadů.

Skvělý výběr, moderní vzhled
Prodejna nabízí ca 8 000 artiklů na prodejní ploše ca 900 m2. Široké uličky a velkorysý prostor kolem pokladen umožňuje pohodlný pohyb po prodejně. Moderní vzhled (například díky použitým materiálům kamene a dřeva) a ladící barvy evokují upřímnost a vzdušnost místa.
Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a potěšte své blízké kvalitními a čerstvými potravinami z vaší nové prodejny BILLA!

Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Zprávy

ČSOB: Kyberzločinci se aktuálně vydávají za vaše známé ze sociálních sítí a hlásí: Vyhráli jste!

ČSOB varuje před dalším trikem kybernetických podvodníků. Opět berou útokem sociální sítě, ale používají nový trik. Oslovují lidi skrze jejich blízké. Sázejí na to, že pak napadený člověk ztratí ostražitost a vyzradí své citlivé ...

V Hradci Králové odstartoval Czechia Travel Trade Day 2024

Do Královehradeckého kraje loni přijelo nejvíce turistů za posledních 11 let. Celkem jich tento region navštívilo více než 1,5 milionu, z toho 80 % tv ...

Investice firem v Královéhradeckém kraji výrazně ovlivnila inflace, vysoké ceny energií i narušené dodavatelské řetězce

Kulatý stůl na téma Moderní investiční projekty v Královéhradeckém kraji uspořádalo Sdružení pro zahraniční investice - AFI ve spolupráci s Královéhra ...

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků ...

Královéhradecký kraj už zná nominované výrobky na Regionální potravinu roku 2024

Spotřebitelé v Královéhradeckém kraji již znají nominované produkty na prestižní ocenění značkou Regionální potravina. Letos se v tomto regionu do sou ...





Sobota 4.5.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes