HradecKrálovéDnes.cz
HradecKrálovéDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Jak si po mateřské dovolené znovu věřit a získat práci, která mě bude naplňovat?

28.02.2017
Návrat po mateřské zpět do práce není vždy jednoduchý. Ženám často chybí sebevědomí a neumí se na pohovoru prodat. Často jsou limitovány potřebou zkráceného úvazku a místem pracoviště v blízkosti domova. Někdy si dokonce uvědomí, že práce, kterou dřív dělaly už je nenaplňuje a najednou neví kam dál.
Ilustrační snímek | Foto: ekscr.cz
Kurzy hledejme po-volání nyní i v Královéhradeckém kraji.

- Návrat po mateřské zpět do práce není vždy jednoduchý. Ženám často chybí sebevědomí a návrat do práce také limituje nedostatek zaměstnavatelů, kteří by ženám vyšli vstříc.
- Královehradecký kraj má jako jeden z mála možnost těmto ženám zprostředkovat bezplatné intenzivní seberozvojové kurzy.
- Pomocí osvědčených metod a skupinové dynamiky tak účastnice zjistí v čem jsou jejich silné stránky, naučí se více si věřit a umět se prezentovat nejen na trhu práce.

Tohle byl i případ Lucie. "Cítila jsem se, že hodně tápu, nevím v čem jsem silná. Nebyla jsem ukotvená ve svém zaměření, nevěřila jsem si, že bych mohla dělat, co chci. Cítila jsem chaos, nevěděla jsem kudy jít."

"V této situaci je užitečné, když máme někoho s kým naši situaci můžeme sdílet a kdo nás dokáže správnými otázkami nasměrovat k tomu, abychom si uvědomili nejen své silné stránky, ale také to, co nás naplňuje." Říká kariérová poradkyně Markéta Cudlínová z organizace EKS, která pomáhá ženám po mateřské dovolené naplnit jejich potenciál na trhu práce.

Právě Markéta je jednou z lektorek, kterou budete moci potkat na intenzivním kurzu s příznačným názvem Hledejme po-volání.
Kurz je postaven na unikátní švýcarské metodě "mapování silných stránek", která v zahraničí pomohla stovkám žen najít si v životě uplatnění, ať již v práci nebo někde jinde a nalézt tak spokojenost.
Kromě jasné profesní vize si odnesete i komplexní seznam vašich kvalit, včetně konkrétních tipů, jak je prokázat nejen na pracovním pohovoru.
"Díky kurzu jsem získala víru, že můžu dělat práci, která mě bude naplňovat. Předtím jsem nevěřila, že se můžu živit něčím, co mě baví ani jsem nevěřila sobě, že na to mám." Říká absolventka kurzu, který již proběhl ve Středočeském kraji.

Je štěstí, že i náš kraj může ženám nabídnout příležitost bezplatně prožít kurz, jehož hodnota je jinak několik desítek tisíc korun.

Kurz se koná 20-22.3, 27 - 29.3 a 3 - 5.4 vždy od 10:00 do 16:00, v Hotelu Vacek.
Po domluvě rovněž proplácíme hlídání dětí a jízdné na kurz.

Více informací o kurzu naleznete na stránkách EKS - www.ekscr.cz.
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Perfektní látky oblečení na léto: Objevte dvojitou gázovinu a viskózu

Pro jarní a letní období, kdy teploty stoupají a sluníčko už má sílu, se hodí lehké oblečení. Mezi ideální látky na léto patří dvojitá gázovina a viskóza. Jde o prodyšné materiály jako stvořené pro horké letní ...

Rozdíl mezi 2,4GHz a 5GHz

V oblasti bezdrátové komunikace se volba mezi frekvencemi 2,4GHz a 5GHz stala klíčovou. Tyto frekvence jsou páteří Wi-Fi sítí, umožňující propojení ši ...

Jak zlepšit herní zážitek při hraní her na svém telefonu

Hraní her na chytrých telefonech se stalo běžným zábavným koníčkem pro lidi všech věkových kategorií. Ať už čekáte na autobus, zabíjíte čas během přes ...

Na co si dát pozor při instalaci fotovoltaických elektráren?

Nejen výkon a úspory, ale také požární bezpečnost by měli řešit všichni majitelé nemovitostí, kteří se rozhodnou na střechy instalovat fotovoltaické e ...

Horoskop na únor: Lvi budou plní sebevědomí, Raci budou potřebovat trochu péče a něhy

Únor je měsíc lásky, ale také změn a překvapení. Podívejme se, jak to ovlivní každé znamení. Co vás čeká v lásce, práci, zdraví a financích? Přečtěte ...





Pondělí 6.5.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes